Ingredients
- 350 ~ 500g gehakt (rund of hoh)
- 500 g worteltjes, zeer fijn gesneden
- 1 handje vol doperwtjes
- 2 ui, zeef fijn gesneden of 2 tl uienpoeder
- 2 tn knoflook, of 2 tl knoflookpoeder
- 1/2 bosje blad selderij, zeer fijn gesneden
- 50 g soe-oen of mihoen
- 2 hard gekoote eieren
- 2 hard gekoote aanrapples (optioneel)
- 1 blokje runder bouillon
- 1 el ketjap manis
- Zonnebloem olie
- Peper
- Zout
Instructions
- Knip de soe-oen in kleine stukjes en laat het 30 min wellen in warm water
- Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes
- Fruit het gehakt met uien en knoflook in een beetje olie
- Als het mengssel gaar is, wortels erbij
- Erwten erbij, even mee laten bakken
- Selderij erbij
- Zout, peper en verkruimeld bouillonblokje erbij
- Aardappel erbij
- Goed, maar voorzichtig mengen/omscheppen
- Eventueel, overtollig vet verwijderen uit mengsel
- Soe-oen erbij
- Ei erbij
- voorzichting mengen
- Af laten koelen
© 2023 Copyright To boldly go… Warp6